Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Simović: Vratićemo Crnu Goru na ubrzani put razvoja

On je istakao da je ovo vrijeme kada se zajedno moramo boriti za zdravlje i život svakog građanina, da očuvamo svako radno mjesto, svaki biznis, od najmanjeg preduzetnika, do velikih kompanija

Ovo je vrijeme kada moramo sačuvati supstancu naše ekonomije da bi Crnu Goru vratili ponovo na put ubrzanog rasta i razvoja. Zato ćemo biti odlučni i hrabri da to ostvarimo. A mjera svega toga će biti održivost javnih finansija i pravednost, kazao je danas u Skupštini potpredsjednik Vlade i predsjednik Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Milutin Simović.

foto Twitter

On je istakao da je ovo vrijeme kada se zajedno moramo boriti za zdravlje i život svakog građanina, da očuvamo svako radno mjesto, svaki biznis, od najmanjeg preduzetnika, do velikih kompanija.

“Ovo je vrijeme kada i u ovoj krizi moramo imati viziju razvoja i u konačnom sve ove mjere moraju biti u funkciji prvo stabilizacije, a onda i razvoja”, rekao je Simović i naglasio da je ovo i vrijeme kada moramo biti odlučni i hrabri, u kojem treba sve dosadašnje razlike među nama ostaviti po strani.

Ocijenio je i da je današnja rasprava u parlamentu potvrdila da je Crna Gora dala blagovremen, odlučan i efikasan odgovor na Kovid-19.

“Snaga našeg odgovora bila je u uspješnoj saradnji struke i institucija u njegovom kreiranju”, poručio je Simović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve