Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Sekulić o izjavi Bojanića: Važno da stavovi evoluiraju u dobrom smjeru

„Ovo je veoma važan razvojni potencijal i zato se preuzimanje zasluga za dobro urađeno može oprostiti. Važno je da stavovi evoluiraju u dobrom smjeru - od izostanka podrške iz opozicionih klupa do promocije sa pozicije vlasti“, napisala je Sekulić na Tviteru

Bivša ministarka ekonomije Dragica Sekulić je kazala da joj je drago što ministri iz Vlade Crne Gore najavljuju novih 100 dana rada Vlade nastavkom realizacije projekta istraživanja i eksploatacije nafte i gasa koji je započela prethodna Vlada.

„Ovo je veoma važan razvojni potencijal i zato se preuzimanje zasluga za dobro urađeno može oprostiti. Važno je da stavovi evoluiraju u dobrom smjeru – od izostanka podrške iz opozicionih klupa do promocije sa pozicije vlasti“, napisala je Sekulić na Tviteru.

Podsjetimo, ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić kazao je danas da Vlada u narednih sto dana namjerava da krene u aktiviranje projekata koje je bivša vlast započela i za koje su ocijenili da su dobri.

On je time najavio da će kompanije Eni i Novatek početi prvu istražnu bušotinu nafte uz ocjenu da su veliki optimisti da će država ubirati značajne benefite. Početak bušenja se očekuje 25. marta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve