Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Šehović: Vlada da se urazumi i postupi po pravosnažnoj presudi kako ne bi ugrozila funkcionisanje Aerodroma CG

Kompanija koja je u predkriznoj 2019. godini ostvarila najbolje rezultate u svojoj istoriji - profit od preko 14 miliona eura, 2.6 miliona opsluženih putnika i 14.5 hiljada vazduhoplova, kako bi se svjesno dovela u situaciju da se prodajom susjedima mora ''spašavati''?!

Pozivam Vladu Crne Gore da se urazumi, da ne dozvoli da nakon nepromišljenog i apsolutno nepotrebnog gašenja Montenegro erlajnza svojim krajnje neodgovornim odnosom ugrozi funkcionisanje i samih Aerodroma Crne Gore, i to na pragu turističke sezone! To je poručio potpredsjednik SD Damir Šehović.

“Aerodromi nesporno ima pravo na naplatu potraživanja od Montenegro erlajnza u iznosu od 9,4 miliona eura, koje je odlukom suda preneseno na državu. Pravosnažna i izvršna presuda Privrednog suda se ne komentariše. Ona se izvršava. To bi morala znati svaka, a posebno Vlada koja za sebe kaže da je “ekspertska””, rekao je Šehović.

Osim, kako ističe, ako se namjerno ne želi urušiti kompanija.

“Kompanija koja je u predkriznoj 2019. godini ostvarila najbolje rezultate u svojoj istoriji – profit od preko 14 miliona eura, 2.6 miliona opsluženih putnika i 14.5 hiljada vazduhoplova, kako bi se svjesno dovela u situaciju da se prodajom susjedima mora “spašavati”?!”, zaključuje Šehović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve