Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP Cetinje: Planirani projekti biće u budžetu, na potezu Prijestonica

Prihvatanjem amandmana stiču se uslovi da se nastave započeti projekti i započnu planirani koji bi značajno unaprijedili lokalnu infrastrukturu

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja prihvatilo je amandmane na Budžet za 2021. godinu koje su podnijeli poslanici Socijaldemokratske partije (SDP), a koji podrazumijeva da se ispoštuje Zakon o Prijestonici po kome se za potrebe Prijestonice izdvaja jedan odsto tekućeg budžeta.

Kako je saopšteno iz SDP-a, na ovaj način je omogućeno da se svi planirani projekti iz Programa razvoja Prestonice, u vrijednosti od oko šest miliona eura, uvrste u Predlog Budžeta.

“Prihvatanjem amandmana stiču se uslovi da se nastave započeti projekti i započnu planirani koji bi značajno unaprijedili lokalnu infrastrukturu”, navodi se u saopštenju.

U toj partiji poručuju da je sada na potezu Prijestonica čije službe, kako navode, moraju pokazati značajno veći stepen efikasnosti i posvećenosti, kako bi obezbijeđena sredstva bila u potpunosti utrošena u interesu građanki i građana Cetinja.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve