Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SAVJETNIK I INFLUENSER Tadićevom funkcioneru plaćamo 3.000 za mjesec: Zalaže se za oporezivanje Crkve Srbije, a savjetuje klero premijera i ministra!

Spekuliše se da se o trošku građana Radosavljeviću plaća i smještaj u hotelu i avionske karte. On zauzvrat sve objave Spajića retvituje

Potpredsjednik Socijaldemokratske stranke Srbije (SDS) Goran Radosavljević mjesečno od građana Crne Gore dobija 3.000 eura, kao savjetnik ministra finansija Milojka Spajića, objavljeno je juče na sjednici Skupštine.

Predsjednik SDS je Boris Tadić bivši predsjednik Srbije, osoba koja je ispod žita željela da stavi Crnu Goru pod kontrolu, ali je u tom poslu propao. Kao i svaki njegov prethodnik ili nasljednik na toj poziciji.

Radosavljević, koji je rođen u Svilajncu od građana dobija skoro šest prosječnih zarada. To je skoro duplo više od Spajića kojeg savjetuje. Toliko o racionalizaciji troškova koje je Vlada najavila prije godinu. Spekuliše se da se o trošku građana Radosavljeviću plaća i smještaj u hotelu i avionske karte. On zauzvrat sve objave Spajića retvituje.

Karijerista, radi za Ruse…

Radosavljević je prema podacima iz biografije od od junа 2007. godine do mаjа 2011. godine bio je ekonomski sаvjetnik potpredsjednikа Vlаde Republike Srbije. Mаjа 2011. do julа 2012. godine bio je Držаvni sekretаr u Ministаrstvu finаnsijа, nаkon čegа specijаlni sаvjetnik u Fiskаlnom sаvjetu do decembrа 2012. godine.

Zаtim prelаzi u Nаftnu industriju Srbije koju kontroliše ruski Gasprom gdje do mаrtа 2014. obаvljа funkciju Zаmjenikа direktorа funkcije zа spoljne veze i odnose sа držаvnim orgаnimа. Trenutno je sаvjetnik Direktorа funkcije zа spoljne veze i odnose sа držаvnim orgаnimа.

Traži oporezivanje SPC

Prema pisanju srpskih medija, Radosavljević je zagovornik oporezivanja Crkve Srbije. To, kako piše portal Srbija Danas, može navesti na zaključak da u bliskoj budućnosti može učestvovati u izradi zakonskog akta kojim bi se ta obaveza mogla nametnuti SPC-u, tj- Mitropoliji Crnogorsko-primorskoj u Crnoj Gori.

Zanimljivo je da Radosavljević savjetuje Spajića i premijera Zdravka Krivokapića koji važe za dvije najveće perjanice Crkve Srbije u Vladi Crne Gore.

D.G.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Anonimous
30.11.2021-08:13 08:13

Zar gospodin iz Srbije nema deset puta važniju misiju oslobađanja Srbije iz kandži SNS-a? Očigledno mu je njegov buđelar važniji.

Neo
30.11.2021-10:31 10:31

Ehhhh… puna je nama Podgorica BG reg.oznaka. Imamo bar 200 drugih plaćenika kao on, čiji zadatak je postavljanje eksploziva sa svih strana ispod temelja Države Crne Gore.

Mijana
30.11.2021-18:00 18:00

Krivokapic je izabrao “eksperte”pripravnike a “ovce su za sisanje ” nazalost