Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Saradnja Privredne komore i Unije poslodavaca doprinosi razvoju održivog biznis ambijenta

Mnogo toga je potrebno uraditi na unapređenju ambijenta za poslovanje, a zajedno možemo i više i brže, ocijenili su sagovornici, i dodali da su privredne asocijacije upućene na blisku saradnju kako bi pružale što bolje usluge članovima i snažno zastupale njihove interese pred donosiocima odluka

Postoji prostor za intenziviranje saradnje Privredne komore i Unije poslodavaca Crne Gore u cilju razvijanja održivog poslovnog ambijenta i prevazilaženja izazova s kojima se susrijeće biznis zajednica, ocijenjeno je na sastanku predsjednika dvije asocijacije Nine Drakić i Predraga Mitrovića, organizovanom 3. februara.

Mnogo toga je potrebno uraditi na unapređenju ambijenta za poslovanje, a zajedno možemo i više i brže, ocijenili su sagovornici, i dodali da su privredne asocijacije upućene na blisku saradnju kako bi pružale što bolje usluge članovima i snažno zastupale njihove interese pred donosiocima odluka.

Kako je saopšteno iz PKCG, tokom sastanka je istaknuto da fokus saradnje može biti na doprinosu unapređenju legislative koja se odnosi na privredu, prije svega Zakona o radu i Zakona o privrednim društvima, zatim afirmisanju zelene ekonomije, digitalne tranformacije i ekonomskog osnaživanja žena, te podršci poslovnim subjektima pri realizaciji reformskog programa Evropa sad.

U radu sastanka učestvovali su generalni sekretari PKCG i UPCG Mitar Bajčeta i Suzana Radulović, šefica Kabineta predsjednice Komore Radana Damjanović i šefica Sektora za odnose sa javnošću i marketing Unije Poslodavaca Zvezdana Oluić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve