Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Sad umjesto 270, traže minimalne penzije od 350 eura

Penzioneri sa sjevera najavili veliki protest u Bijelom Polju, 11. jula

Penzioneri sa sjevera Crne Gore najavili su novi protest 11. jula u Bijelom Polju gdje će predstaviti nove zahtjeve i zatražiti da najniža penzija umjesto 270 bude 350 eura kao i da se ostale penzije povećaju srazemjerno sa najnižom penzijom.

Penzioneri navode, da su zahtjeve da najniža penzija bude 270 eura dostavili Vladi i Skupštini Crne Gore prije još prije pet mjeseca kada su sve cijene bile mnogo niže nego danas i da su se stekli uslovi da dostavimo sada nove zahtjeve.

– Gospodine Abazaoviću, mi idemo do kraja, pa ako treba svi ćemo izaći na ulicu i na dan lokalnih izbora gdje ćemo sve gradjane pozvati da umjesto na izbore izadju na proteste, nama na sjeveru Crne Gore je još jedino ulica ostala da se izborimo za svoja prava, očigledno si sve gradjane na sjeveru potcijenio, zato ovim putem pozivamo sve penzionere sa sjevera i gradjane izadjite na ulice i borite se za svoja prava u skladu sa Zakonom i Ustavom Crne Gore.

Nas na sjeveru u u budućnosti očigledno čeka velika glad i već se vidi da se se političari u Podgorici, a i ovi naši koji su se usadili u Podgorici spremili da se kriza opet prelomi preko ledja gradjana Sjevera Crne Gore, zato izadji bori se i ne plaši se – navodi se u saopštenju penzionera sa sjevera Crne Gore.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve