Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SAD će nastaviti da podržava poljoprivredni razvoj različitim oblicima saradnje

Sagovornici su razgovarali o unaprgeđenju saradnje u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja kao i o ciljevima ministarstva u narednom periodu

SAD će nastaviti da podržava Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i razvoj poljoprivredni razvoj kroz različite oblike saradnje, kazala je ambasadorka SAD u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke u toku sastanka sa ministrom tog resora Vladimirom Jokovićem.

Sagovornici su razgovarali o unaprgeđenju saradnje u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja kao i o ciljevima ministarstva u narednom periodu.

“Joković se zahvalio ambasadorki Rajnke na podršci koju je Vlada SAD pruža u svim oblastima sa posebnim fokusom na poljoprivredu i ruralni razvoj. Tokom sastanka Joković istakao je važnost privrženosti SAD podršci državama regiona na putu članstva u EU i upoznao ambasadorku sa planom rada i programima ministarstva za narednu godinu, koji će biti realizovani u cilju podrške poljoprivrednim proizvođačima”, naveli su iz resora.

Iz resora napominju, Rajnke je čestitala Jokoviću preuzimanje dužnosti i istakla da će Ambasada SAD nastaviti da podržava MPŠV i razvoj poljoprivrede kroz različite oblike saradnje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve