Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Rovčanin: Ministarstvo kapitalnih investicija nema ministra, već PR-a državnih preduzeća

Bojanić je večeras, gostujući na TVCG, rekao da u resoru kojim upravlja čine sve da nađu najoptimalnije rješenje kako bi se riješilo pitanje Termoelektrane Pljevlja

Direktor Elektroprivrede Crne Gore Nikola Rovčanin pozvao je ministra kapitalnih investicija Mladena Bojanića da radi u interesu naroda, a ne po nekakvim paralelnim agendama”.

Bojanić je večeras, gostujući na TVCG, rekao da u resoru kojim upravlja čine sve da nađu najoptimalnije rješenje kako bi se riješilo pitanje Termoelektrane Pljevlja.

“Vidim da se ministar Bojanić noćas na RTCG bavi mojom ličnošću i daje sebi za pravo da procjenjuje ko može a ko ne može nešto da radi. Sa kojim pravom ministre? Gdje su vam rezultati ministre? Koliko ste puta došli u Termoelektranu? Koliko ste obavili razgovora sa stručnjacima iz ovog termoenergetskog kompleksa? Da li ste građanima izložili vaše ekonimske analize?”, naveo je Rovčanin, a objavljeno je na Facebook stranici Demokrata.

A onda je dodao.

“Hajde, prosvijetlite nas. Izvedite nas iz zablude vašom “stručnom” analizom. Udostojite se da vi stručni, objasnite nama nestručnima i 1200 porodica Rudnika i TE, kako to mislite da TE radi bez eko rekonstrukcije do 2030 najmanje”, navodi Rovčanin.

Kako je istakao, očito da njegovi stavovi oko rada TE ne odgovaraju Bojaniću i to je više nego očigledno.

“Neke zamisli i paralelene agende su zaustavljene. Gospodin ministar ne zna da je struka i rekla da će uvoz biti milijardu eura ako ne radi TE. Ja samo prenosim stav struke gospodine Bojaniću. Da malo više slušate struku ne bi izlazili sa stavovima o gašenju TE, pa danas rikvercirali kada ste udarili u zid. Pošto Bojanić reče da EPCG nema direktora, ja tvrdim da ministarstvo kapitalnih investicija nema ministra, već PR-a državnih preduzeća”, zaključio je Rovčanin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pi
25.09.2021-17:23 17:23

Nema ga po kafica.

Rovčanin: Ministarstvo kapitalnih investicija nema ministra, već PR-a državnih preduzeća - InfoMedia
27.09.2021-04:42 04:42

[…] Preuzeto sa>>> […]