Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Rok za promjenu vlasništva na brojilima produžen do 10. novembra

Do sada je zahtjev za promjenu imena kupca podnijelo skoro 6.000 potrošača

Elektroprivreda Crne Gore obavještava korisnike brojila čije se vlasništvo vodi na preminula lica, posebno 5.000 korisnika koji su navedeni na spisku objavljenom na www.epcg.com i portalu elektronske uprave (radi se o pretplatnim brojevima koji imaju dug po osnovu utrošene električne energije i koji su za neizmirivanje istog utuženi), da je zbog velikog interesovanja ponovo produžen rok za podnošenje zahtjeva sa 1. novembra na 10. novembar.

Do sada je zahtjev za promjenu imena kupca podnijelo skoro 6.000 potrošača.

“Zahvaljujemo svim odgovornim potrošačima koji su prepoznali svoju zakonsku obavezu i pokrenuli proceduru, a posebno potrosacima koji nisu na spisku, a odgovorno su pristupili ovoj proceduri”, ističe EPCG.

Imajući u vidu veliko interesovanje za podnošenje zahtjeva i trenutnu situaciju sa pandemijom COVID 19, potrebnu dokumentaciju, skeniranu, moguće je, pored predaje na šalterima, poslati i na imejl adrese regionalnih centara: [email protected] (za gradove Podgorica, Cetinje, Danilovgrad, Tuzi), [email protected] (za opštine Ulcinj, Bar, Budva, Tivat, Kotor, Herceg Novi), [email protected] (Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje, Berane, Rožaje, Plav, Petnjica, Andrijevica, Gusinje), i [email protected] (Nikšić, Šavnik, Žabljak, Pljevlja).

“Kada se na osnovu dostavljene dokumentacije pripremi novi Ugovor o snabdijevanju, potrošači će biti pozvani da dođu i potpišu ugovor. Ukoliko navedeni potrošači sa spiska ne pristupe proceduri promjene imena kupca do 10. novembra, EPCG će pristupiti isključenju sa mreže”, podsjećaju iz EPCG.

Potrošači sve informacije mogu dobiti putem call centra 19100 (pozivi ka ovom broju su besplatni iz svih mreža), putem imejl adrese [email protected] (kao i prethodno navedenih imejl adresa), na zvaničnim profilima EPCG na fejsbuku i instagramu, kao i na šalterima EPCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve