Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Rezervišite najnoviji Huawei u Telenoru

Telenor svojim korisnicima oomogućava da od danas rezervišu najnoviji model Huawei telefona, putem Telenorove veb prodavnice na sajtu www.telenor.me.

Znatno unaprijeđenih performansi, najnoviji Huawei P10 karakteriše dupla kamera, koja je napravljena u saradnji sa čuvenim proizvođačem Leica i jedna je od najnaprednijih na tržištu. Inovativne kamere daju savršen efekat 3D osvjetljenja, omogućavaju fotografisanje izuzetno preciznih portreta i nude dvostruko naprednije opcije za zumiranje.

Novi Huawei model stiže uz brzi punjač niskog napona, uz petoslojnu zaštitu od povišenja temperature. Izuzetno moćnog procesora velike brzine, koji sadrži najnoviji Kirin 960 čip, novi model karakteriše i četiri gigabajta RAM memorije. Sigurnost garantuje skener otiska prsta, koji ima i dodatne funkcije koje su potrebne korisnicima Android telefona.

Posebna pažnja posvećena je dizajnu, pa je novi model izuzetno tanak, ujednačenog prednjeg i zadnjeg oblika, dostupan i u novim bojama.

Huawei P10 napravljen je za sve zaljubljenike u moderne tehnologije koji, uz Telenor mrežu, žele najbolje iskustvo korišćenja naprednih mobilnih uređaja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve