Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Raspisan javni poziv za podršku podstanarima

Pravo na subvenciju, kako su pojasnili, imaju podstanari sa prebivalištem u Podgorici, a subvencioniranje se odobrava na period od 12 mjeseci, nakon čega se konkurs obnavlja

Kako je i ranije najavljeno, a imajući u vidu složenu socio-ekonomsku situaciju, te činjenicu da veliki broj građana nema riješeno stambeno pitanje, Glavni grad i ove godine realizuje program podrške podstanarima. Za te namjene, Odlukom o budžetu Glavnog grada za 2023. godinu opredijeljena sredstva u iznosu 200.000 eura, saopšteno je iz Glavnog grada.

Pravo na subvenciju, kako su pojasnili, imaju podstanari sa prebivalištem u Podgorici, a subvencioniranje se odobrava na period od 12 mjeseci, nakon čega se konkurs obnavlja.

“Obrazac za prijavu dostupan je na web stranici Glavnog grada i/ili u prostorijama Sekretarijata za socijalno staranje, a uz ispravno popunjeni obrazac biće potrebno dostaviti i kopiju lične karte. Komisija će, na osnovu dobijenih podataka, utvrditi rang listu, a nakon sprovedene procedure, pristupiće se potpisivanju Ugovora o naknadi dijela troškova zakupnine, kojim se uređuju međusobna prava i obaveze zakupca i Glavnog grada”, naveli su u saopštenju.

Rok za prijavu na Konkurs je, naglasili su iz Glavnog grada, 30 dana od dana objavljivanja u štampanom mediju, a dokumentacija se predaje u šalterskoj sali na Trgu nezavisnosti (zgrada Skupštine Glavnog grada). Više informacija dostupno je u javnom pozivu.

Svi detalji u vezi sa javnim pozivom dostupni su na linku:

https://podgorica.me/storage/25769/63bfb3fc39fa6_Javni-poziv.docx

Obrazac za prijavu dostupan je na linku:

https://podgorica.me/storage/25770/63bfb3fc3a574_Obrazac-prijave.docx

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve