Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Raičković povukao kandidaturu za predsjednika Privredne komore

Obavijestio da iz ličnih razloga povlači svoju kandidaturu

Jedan od pet kandidata za predsjednika Privredne komore, Budimir Raičković je povukao svoju kandidaturu iz ličnih razloga.

On je u saopštenju za javnost istakao da je počastvovan što je svojim referencama, iskustvom i profesionalizmom kao i kvalitetnim programom ispunio veoma zahtjevne uslove, da kao nezavisna i nestranačka ličnost bude jedan od kandidata za budućeg predsjednika Privredne Komore Crne Gore.

“Ovim putem obavještavam vas i crnogorsku javnost da iz ličnih razloga povlačim svoju kandidaturu sa nadom da će biti izabran kandidat koji će u narednom periodu doprinijeti autonomiji, modernizaciji i daljim reformama ove značajne institucije sa tradicijim od više od 90 godina, a u korist crnogorske privrede i naše države Crne Gore”, poručio je Raičković.

On poručuje da će on lično i Asocijacija menadžera na čijem je čelu ostati posvećeni svojoj misiji i viziji, kao i dobroj i partnerskoj saradnji sa PKCG i u narednom periodu.

“Dugujem zahvalnost mojim koleginicama i kolegama privrednicima ali i svima koji su me podržali a posebno mom izuzetnom timu iz Izvršnog odbora Asocijacije menadžera, koji me je i u ovoj odluci podržao. Svim delegatima i kandidatima za predsjednika PKCG želim sreću i uspjeh na svim poljima”, poručio je Raičković.

Srđan Pupovac, Nikola Tripković, Boris Spalević i Vojin Žugić su kandidati za predsjednika Privredne komore Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve