Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Radošević: CEDIS neće tražiti poskupljenje struje

Odbor direktora CEDIS-a, po njegovim riječima, snažno podržava politiku poslovodstva Elektroprivrede Crne Gore da se ne povećava cijena električne energije za građane Crne Gore.

Bez obzira na stavove RAE, naša kompanija neće tražiti povećanje komponenti računa za električnu energiju, poručio je predsjednik Odbora direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) Rajko Radošević.

Odbor direktora CEDIS-a, po njegovim riječima, snažno podržava politiku poslovodstva Elektroprivrede Crne Gore da se ne povećava cijena električne energije za građane Crne Gore.

“EPCG je kao odgovorna državna kompanija vratila u fokus građane, što je potpuno u skladu sa jednom odgovornom i realnom politikom firme”, kazao je on.

Podsjećanja radi, kako dalje navodi, javnost je upoznata sa “najgorom” hidrološkom situacijom od kada se vrše mjerenja i da su raniji gubici bili izazvani isključivo iz tog razloga, a da je, kako kaže, “nakon obilnih padavina EPCG već počela da izvozi električnu energiju i ostvaruje milionske profite”.

“Prema tome, CEDIS-u je u interesu da zaštiti građane i da postupa shodno pragmatičnoj poslovnoj politici naše kompanije. Stoga, bez obzira na stavove RAE, naša kompanija neće tražiti povećanje komponenti računa za električnu energiju”, poručio je Radošević.

Dakle, kaže on, bićemo veoma “odgovorni prema cijenjenim korisnicima”.

“CEDIS će nastaviti sa svrsishodnim i racionalnim postupanjem u najboljem interesu građana, EPCG i države Crne Gore”, zaključio je Radošević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
24.11.2022-08:11 08:11

Pretvorili su Preduzeće u socijalnu ustanovu koja se bavi zbrinjavanjem ,,nezapošljenih” kao i o standardu građana, umjesto da se bave uspješnosti preduzeća, a da sve ostalo prepušte vladi čija je to osnovna djelatnost…