Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Radnička partija: Smjena Damjanovića još jedan krajnje diskutabilan potez Vlade

Kako su naveli, tokom šest mjeseci koliko je obavljao funkciju Vršioca dužnosti direktora Uprave prihoda i carina Damjanović je ostvario značajne rezultate, naročito u sprječavanju šverca cigareta, kao i prilkom nedavne akcije zaplijene tone i po kokaina u Mojanovićima kod Podgorice

Smjena v.d. direktora Uprave prihoda i carina Aleksandra Damjanovića na prijedlog ministra finansija Milojka Spajića bez prethodnog upućivanja javnosti u razloge za takav postupak, još jedan je u nizu krajnje diskutabilnih poteza Vlade, koja nastavlja da širi negativan trend, ,,sječe” kadrova koji su savjesno i odgovorno radili svoj posao, kazali su iz Radničke partije.

Kako su naveli, tokom šest mjeseci koliko je obavljao funkciju Vršioca dužnosti direktora Uprave prihoda i carina Damjanović je ostvario značajne rezultate, naročito u sprječavanju šverca cigareta, kao i prilkom nedavne akcije zaplijene tone i po kokaina u Mojanovićima kod Podgorice.

“Treba imati u vidu, i da je Damjnović radio bez ijednog pomoćnika jer Vlada u prethodnih šest mjeseci nije našla za shodno da ih imenuje i donekle olakša rad”, naveli su.

Iz radničke partije su naveli da ostaje pitanje kome je smetalo što Damjanović savjesno i odgovorno obavlja svoj posao, i zaključili “Nadamo se da će ministar Milojko Spajić po povratku iz inostranstva naći za shodno da javnosti predoči razloge za ovakav postupak”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve