Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Radnici crnogorskog Telekoma i danas protestovali, još uvijek nijesu dobili zvanični poziv od Vlade

Ovo je 78. dan štrajka zaposlenih u Telekomu

Radnici crnogorskog Telekoma danas su ponovo protestovali ispred zgrade Vlade, da bi se nešto kasnije šetnjom uputili ka upravnoj zgradi Telekoma.

Ovo je 78. dan štrajka zaposlenih u Telekomu.

Oni danas nijesu tražili prijem kod premijera Vlade u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, zato što je on ranije najavio da bi do sastanka trebalo da dođe do kraja ove sedmice.

Prema riječima predsjednika Sindikata Telekoma Željka Burića, još uvijek nijesu dobili zvanični poziv od Vlade.

Podsjećamo, razlozi protesta zaposlenih u crnogorskom Telekoma je, kako su ranije kazali, namjera menadžmenta kompanije da poništi stečena prava zaposlenih i Kolektivni ugovor, kao i da ukine socijalni dijalog i marginalizuje ulogu Sindikata.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
01.02.2023-13:34 13:34

Deutsche Telekom koji je vecinski vlasnik CG Telekoma je pod pritiskom da ode iz ove zemlje i da prepusti kompaniju putinivskoj i prosrpskoj vladi da bi je oni prodali Telekomu Srbije. Zloupotrebljavaju zahtjeve zaposlenih da bi ih primorali da napuste zemlju. Kao sto su uradili sa Duvanskim, Aman Rizortom, Aluminijskim kombinatom, Montenegro airlines … da nas dovedu u ekonomsku propast sa krajnjim ciljem da nas prikazu kao ekonomski neodrzivu zemlju koju bi na kraju ugurali u otvoreni balkan – veliku Srbiju