Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Radak Kukavičić: Očekujemo uspješnu zimsku sezonu

Nacionalna turistička organizacija (NTO), prema riječima njenog direktora Željke Radak Kukavičić, očekuje uspješnu zimsku sezonu, imajući u vidu najavljene organizovane ture iz susjednih i evropskih država, kao i odlične rezultate ostvarene tokom novogodišnjih praznika.

Radak Kukavičić je kazala da na osnovu interesovanja koje su prilikom aktivne kampanje i ponuda za zimsku sezonu prezentovali u Beogradu, Dubrovniku, Trebinju, Skadru i Tirani, imaju pravo da se nadaju jednoj uspješnoj turističkoj zimi.

– Prema informacijama hotelsko-turističke privrede izvjestan je dobar buking narednih mjeseci što je očekivani nastavak pozitivnih kretanja, imajući u vidu odlične rezultate koje smo ostvarili tokom novogodišnjih praznika, rekla je Radak Kukavičić u intervjuu agenciji Mina-business.

Prema njenim riječima, ski centri su spremno dočekali ovogodišnju zimsku sezonu, a sve žičare i staze su u funkciji.

Ponuda za ovogodišnju zimsku sezonu je, kako je dodala, raznovrsna. Osim skijanja, sankanja, bordovanja, dnevnog i noćnog hodanja na krpljama, snoukajta, izdvojili su i ponudu etno sela i aktivnog odmora, kao što su zimski rafting, jahanje konja i džip safari, a na primorju ponudu ugostiteljskih objekata sa raznovrsnim gastronomskim specijalitetima, hotela sa wellness i spa sadržajima, kao i posjetu kulturno istorijskim objektima.

– Tokom narednih mjeseci očekuje nas i raznovrstan program kulturno-zabavnih manifestacija koje će se organizovati širom Crne Gore, a svakako ono što će upotpuniti odmor gostima je to što će imati priliku da uživaju i u dnevnim partijima, promocijama, zabavnom i animatorskom programu koji će se organizovati u našim ski centrima, rekla je Radak Kukavičić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve