Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Promocija ljetnje turističke sezone Kolašin 1600

Posjetioci će moći da uživaju u koncertu muzičke zvijezde Hari Mata Hari, kao i da kroz razne aktivnosti osvoje vrijedne nagrade. Između ostalog, nagrađivaće se najbolja fotografija sa tog događaja koju će posjetioci slati na e-mail: [email protected]

Skijališta Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i sa Nacionalnom turističkom organizacijom, organizuje Promociju ljetnje turističke sezone na novom skijalištu „Kolašin 1600“ koja će se održati 6. jula sa početkom u 10 časova.

Posjetioci će moći da uživaju u koncertu muzičke zvijezde Hari Mata Hari, kao i da kroz razne aktivnosti osvoje vrijedne nagrade. Između ostalog, nagrađivaće se najbolja fotografija sa tog događaja koju će posjetioci slati na e-mail: [email protected].

Dođite i iskusite sve čari prelijepe planine i dostignite sami vrh Troglava na 2.072 metra nadmorske visine odakle se pruža pogled koji oduzima dah. Uživajte u vožnji najmodernijom šestosjednom žičarom koja će uoči događaja za sve posjetioce biti gratis. Pozvani su svi ljubitelji prirode i planinskog turizma, a zabava neće izostati ni za najmlađe posjetioce.

Gosti će moći da se rashlade uz promo cijene hrane i pića u restoranu Troglava 5*. Besplatan autobuski prevoz će biti organizovan za sve posjetioce koji kreću iz Podgorice i južnih crnogorskih gradova, a svoje mjesto mogu rezervisati pozivom NTO call centra na broj: 0 8000 1300.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve