Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Produženi rokovi javnih poziva za projekat ”Solari 5000+ (70mw)”

''Istovremeno, produžen je i rok za podnošenje prijava građana koji su zainteresovani za učešće u projektu ''Solari 5000+ (70MW)'', odnosno ugradnju fotonaponskog sistema. Po novoj odluci, građani prijave mogu podnositi, takođe, do 13. februara ove godine'', ističu u EPCG

Rok za podnošenje prijava na Međunarodni javni poziv domaćim i međunarodnim finansijskim institucijama za obezbjeđivanje finansijskih sredstava za finansiranje projekta “Solari 5000+ (70MW)” za fizička i pravna lica opsega snage od 10kW do 1000kW, objavljen 26.12.2022, produžen je do 13. februara tekuće godine, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore EPCG.

“Istovremeno, produžen je i rok za podnošenje prijava građana koji su zainteresovani za učešće u projektu “Solari 5000+ (70MW)”, odnosno ugradnju fotonaponskog sistema. Po novoj odluci, građani prijave mogu podnositi, takođe, do 13. februara ove godine”, ističu u EPCG.

Podsjećaju da su javni pozivi objavljeni krajem prošle godine i da je prvobitni rok za podnošenje prijava bio do 31. januara prethodne godine.

“Skrećemo pažnju i na to da su izvršene i određene izmjene u tekstu Međunarodnog javnog poziva, od važnosti za potencijalne ponuđače, koje vam dostavljamo u prilogu ovog mejla, a dostupne su i na zvaničnom web portalu Elektroprivrede Crne Gore”, zaključuju u EPCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve