Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Produžen rok za podnošenje prijava za subvencionisanje aprilskih zarada

Od 1. maja otvoren je elektronski servis ''Program za dodjelu subvencija'' za predaju zahtjeva za subvencionisanje aprilskih zarada, uz prvobitno definisani rok, do 20. maja

Ministarstvo ekonomskog razvoja obavještava javnost da se produžava rok podnošenja prijava za subvencionisanje aprilskih zarada.

“U okviru Mjera podrške privredi i građanima za II kvartal 2021. godine, Ministarstvo ekonomskog razvoja nastavilo je sa realizacijom Programa za subvencionisanje zarada.

Od 1. maja otvoren je elektronski servis „Program za dodjelu subvencija“ za predaju zahtjeva za subvencionisanje aprilskih zarada, uz prvobitno definisani rok, do 20. maja.

Zbog otežanog rada elektronskog servisa tokom prvih dana maja, nove metodologije realizacije predmetnog Programa, kao i pethodnih i predstojećih praznika u ovom mjesecu, obavještavamo privredu da će rok za podnošenje prijava u maju biti produžen 8 dana, tj. zaključno sa 28. majem”, navodi se u saopštenju.

Podsjećaju privredne subjekte da se detaljno informišu o inoviranom Programu subvencionisanja zarada, što je moguće odraditi putem link-a – https://mek.gov.me/ministarstvo/mjere_IIkvartal/, kao i da je za sve konsultacije na raspolaganju tim Ministarstva ekonomskog razvoja putem e-mail adrese [email protected].

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve