Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Privredna komora Crne Gore na prvoj regionalnoj konferenciji – predstavlja je monopolista u pokušaju

Dragoljub Baćo Bulatović pominjao se kao nezvanični vlasnik kompanije VIB beton koja je željela da na silu uspostavi monopol na tržištu betona, tako što će na perfidan način sabotirati konkurenciju. 

Prva regionalna konferencija u organizaciji hrvatskog “Poslovnog dnevnika” pod nazivom Bez predrasuda, samo biznis – održana je u Beogradu, a Privrednu komoru Crne Gore predstavljao je savjetnik predsjednice Dragoljub Bulatović.

Podsjetimo, ime Bulatovića pominjalo se kada je portal Aktuelno pisao o aktivnostima kompanije VIB beton na protjerivanju konkurencije iz Opštine Kolašin u tekstu NELOJALNA KONKURENCIJA ”VIB beton” ne bira sredstva da ostvari monopol na tržištu!?

Dragoljub Baćo Bulatović pominjao se kao nezvanični vlasnik te kompanije koja je željela da na silu uspostavi monopol na tržištu betona, tako što će na perfidan način sabotirati konkurenciju.

Kako su naveli iz Privredne komore Crne Gore (PKCG), konferencija je okupila predstavnike privrednih komora susjednih zemalja – Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Sjeverne Makedonije – koji su diskutovali na teme intelektualnog kapitala, korišćenja mogućnosti zajedničkog tržišta, kao i uticaja nove digitalne ere na privredne tokove.

Pored toga, bilo je, kako dodaju, riječi o očekivanim novim ulaganjima u okviru regionalnih ekonomija, uticaju politike na biznis, te značaju tržišta Evropske unije za ekonomije zemalja Zapadnog Balkana.

Dragoljub Bulatović iz crnogorske Privredne komore imao je vidljivo učešće u okviru diskusije “Jačanje zajedničke poslovne suradnje – nove prilike, prepreke…”.

Panelisti su ocijenili da je ovaj format saradnje i dijaloga ispunio početna očekivanja, i da treba biti nastavljen u budućnosti, čemu će i Privredna komora Crne Gore doprinositi, u skladu sa potrebama i prioritetima ekonomske i privredne saradnje kojoj je posvećena.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve