Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Pripremiće projekte za potencijalne investitore iz Ujedinjenih Arapskih Emirata

To je najavio predsjednik Opštine Danilovgrad Branko Bošković nakon radnog sastanka sa ambasadorkom Ujedinjenih Arapskih Emirata u Crnoj Gori Nj. E. Nabilom Alšamsi

Opština Danilovgrad u narednom periodu pripremiće projekte koji mogu biti zanimljivi investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u cilju otvaranja novih radnih mjesta i poboljšanja kvaliteta života stanovnika te opštine.

To je najavio predsjednik Opštine Danilovgrad Branko Bošković nakon radnog sastanka sa ambasadorkom Ujedinjenih Arapskih Emirata u Crnoj Gori Nj. E. Nabilom Alšamsi.

Bošković je kazao da su tokom sastanka predstavljene mogućnosti Opštine Danilovgrad za ulaganje investitora iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

„Ovo je prvi radni sastanak na kojem smo koncipirali šta možemo da ponudimo kao lokalna samouprava sa svojim resursima. Predstavnici Ujedinjenih Arapskih Emirata pokazali su zainteresovanost za ulaganje u određene grane privrede, naročito u sektorima promocije konkurentnosti, investicionog ambijenta, poljoprivrede i energetike, rekao je Bošković.

Najavio je da u narednom periodu planiraju sastanke sa ostalim ambasadorima u cilju dovođenja novih investitora u Opštinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve