Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Prijestonica Cetinje započela kampanju: Porez plati da se tvojoj đeci vrati

''Kampanja pod nazivom ''Porez plati da se tvojoj đeci vrati'' pokrenuta je sa ciljem povećanja efikasnosti naplate poreza na nepokretnosti, a predviđa i određene olakšice građanima prilikom same otplate zaostalih poreskih dugovanja''

Uprava lokalnih javnih prihoda Prijestonice Cetinje započela je kampanju naplate zaostalih potraživanja po osnovu poreza na nepokretnosti fizičkih lica.

“Kampanja pod nazivom ,,Porez plati da se tvojoj đeci vrati“ pokrenuta je sa ciljem povećanja efikasnosti naplate poreza na nepokretnosti, a predviđa i određene olakšice građanima prilikom same otplate zaostalih poreskih dugovanja. Uprava lokalnih javnih prihoda predvidjela je i mogućnost otplate poreskog duga do 24 mjesečne rate”, naveli su u saopštenju.

Za sve informacije i preduzimanje daljih koraka zainteresovani građani, kako pojanjavaju, mogu se javiti Upravi lokalnih javnih prihoda u zgradi Prijestonice Cetinje, kancelarija broj 58, svakog radnog dana od 08-10 i od 12-14 časova.

“Više informacija možete dobiti na kontakt telefon 041/ 241-215, email [email protected] ili putem Sistema 48”, dodaju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BZekovic
08.04.2022-09:07 09:07

Evo ih njelu Bujovo znanje i preduzimljivost. Ajde Cetinjani, placaajte porez na nekretnine, pa makar i na rate! Bujo nije uzeo u obzir da vjerovatno vecina gradjana Cetinja vec zivi na rate, i da vjerovatno ova njegova rata ne bi popravila njihovu plateznu moc. Ostace sve isto. Ali Bujo, platezna moc gradjana Cetinja se poze povecati, ako im se omoguci da svoje prihode uvecaju svojim radom i dobrom naknadom za rad. Da ali jeli; ;to samo novo “Cetinje sad”? Ne. Treba znati pokrenuti investicione programe, pogoto proizvodne, dje se zarade zasnijvaju na realnom dohotku. Ali treba osmislit i realizovatte ivnesticione… Pročitaj više »