Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Poznata ruska TV u Crnoj Gori snima dva filma serijala Magija ukusa

Kako je saopšteno iz Nacionalne turistička organizacija Crne Gore, ekipa produkcije te popularne televizijske kuće trenutno boravi u Crnoj Gori i obilazi Kotor, Cetinje, Skadarsko jezero, ali i brojna druga mjesta

Prvi ruski obrazovni kanal “Moja planeta”, sa nacionalnom frekvencijom, emituje serijal ”Magija ukusa”, koji vodi popularni voditelj Anton Zajcev. Serijal ima milonsku gledanost širom svijeta.

Produkcija TV “Moja planeta” snima dva filma u Crnoj Gori uz podršku Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i lokalnih turističkih organizacija Kotora, Budve i Cetinja. Filmovi će biti posvećeni nacionalnoj kuhinji, promociji restorana, farmi, etno sela i drugih zanimljivosti i autentičnosti crnogorskog podneblja.

Kako je saopšteno iz Nacionalne turistička organizacija Crne Gore, ekipa produkcije te popularne televizijske kuće trenutno boravi u Crnoj Gori i obilazi Kotor, Cetinje, Skadarsko jezero, ali i brojna druga mjesta.

TV ekipa promoviše tradicionalne delikatese, poput vina, ribe i pršuta i bilježi kadrove kojima će dočarati raznovrsnost turističke ponude Crne Gore.

Serijal je koncipiran tako da svaka epizoda, odnosno kratki film od 26 minuta, predstavi neki novi region i da ga autentično prikaže ruskom tržištu, kao i svim zemljama ruskog govornog područja.

Predstavnici televizije “Moja planeta“ planiraju prikazivanje filmova iz ovog serijala dva puta nedjeljno u udarnim terminima tokom vikenda. Takođe, filmovi će biti prikazani više od 30 puta u različitim terminima programske šeme na istoj televiziji, a biće dostupni za gledanje i na njihovom zvaničnom YouTube kanalu. Filmovi snimani u Crnoj Gori biće emitovani početkom maja ove godine.

Program ove popularne ruske televizije prati više od 23 miliona gledalaca u Rusiji, ali i oko 75 miliona širom svijeta, što je posebno važno za promociju naše zemlje na ruskom tržištu, imajući u vidu predstojeću ljetnju turističku sezonu, te interesovanje ruskih turista da ljetnji odmor provedu u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve