Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Potreba za daljom izgradnjom putne infrastrukture na sjeveru

''Dogovoreno je da u narednom periodu budu preduzeti svi neophodni koraci, u cilju intenzivnijeg razvoja komunalne i saobraćajne infrastrukture na teritoriji beranske opštine'', dodaje se u saopštenju

Direktor Uprave javnih radova Boro Lučić sa saradnicima razgovarao je danas sa predstavnicima opština Andrijevica i Berane, u cilju dogovaranja daljih aktivnosti na realizaciji infrastrukturnih projekata u ovim gradovima. Predsjednik Opštine Andrijevica Željko Ćulafić, i menadžer Opštine Miloš Čukić, informisali su rukovodstvo Uprave javnih radova o značaju daljih ulaganja u lokalnu infrastrukturu.

“Oni su istakli da Uprava javnih radova ima značajnu ulogu u razvoju ruralnih područja, posebno ističući potrebu za daljom izgradnjom putne infrastrukture u andrijevičkoj opštini”, navodi se u saopštenju Uprave javnih radova.

Sa delegacijom Opštine Berane, predvođenom menadžerom Vladimirom Đakovićem i savjetnikom Darkom Stojanovićem, razgovarano je, između ostalog, na teme izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, ulaganja u putnu infrastrukturu, izgradnje reciklažnog dvorišta sa sortirnicom, stočne pijace, izgradnje CITES centra i novog groblja.

“Dogovoreno je da u narednom periodu budu preduzeti svi neophodni koraci, u cilju intenzivnijeg razvoja komunalne i saobraćajne infrastrukture na teritoriji beranske opštine”, dodaje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve