Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Popa i Rajnke čestitale uspješnu emisiju obveznica

Šefica Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, ambasadorka Oana Kristina Popa i ambasadorka Sjedinjenih Američkih država Džudi Rajzing Rajnke čestitale su resornim ministrima na uspješnoj emisiji obveznica na međunarodnom tržištu

Šefica Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, ambasadorka Oana Kristina Popa i ambasadorka Sjedinjenih Američkih država Džudi Rajzing Rajnke čestitale su resornim ministrima na uspješnoj emisiji obveznica na međunarodnom tržištu.

Sa ambasadorkama su danas razgovarali ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.

foto Ministarstvo finansija

Ministri su, kako se naodi u saopštenju, iskazali zahvalnost Evropskoj uniji i Sjedinjenim Američkim Državama na podršci koju pružaju Crnoj Gori, naročito na finansijskom planu.

“Ambasadorke su čestitale ministrima na imenovanju, kao i na uspješnoj emisiji obveznica na međunarodnom tržištu. Na sastancima je potvrđeno prijateljstvo i snažno partnerstvo između Crne Gore i Evropske unije, kao i između Crne Gore i Sjedinjenih Američkih Država”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve