Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Poletio Air Montenegro, fudbalska reprezentacija otputovala za Sarajevo

Todorović je na podgoričkom aerodromu prije polijetanja aviona novinarima saopštio da mu je posebna čast što je prvi let organizovan za fudbalsku reprezentaciju, koja sjutra igra prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom BiH

Prvim čarter letom kompanije To Montenegro u Sarajevo je otputovala crnogorska fudbalska reprezentacija, što označava početak letačkih operacija nacionalnog avio-prevoiznika.

Izvršni direktor kompanije To Montengro Predrag Todorović je na podgoričkom aerodromu prije polijetanja aviona novinarima saopštio da mu je posebna čast što je prvi let organizovan za fudbalsku reprezentaciju, koja sjutra igra prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom BiH.

“To je i jedan od razloga zašto mi u suštini postojimo, da pomognemo privredu i turizam Crne Gore, ali i da pomognemo sve druge subjekte”, kazao je Todorović.

Predsjednik fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević kazao je da mu je drago što će fudbalska reprezentacija obaviti let sa novom državnom aviokompanijom.

“Moram da kažem da smo mi u prošlosti imali dobru saradnju sa Montenegro erlajnzom i drago mi je što ćemo nastaviti sa Er Montenegrom. Dobro je što je država smogla snage da osnuje novu kompaniju jer je to mnogo bitno za državu Crnu Goru koja želi i mora da bude turistička destinacija”, rekao je Savićević.

Prvi komercijalni letovi kompanije To Montenegro biće 10. juna iz Podgorice i Tivta ka Beogradu.

U ponedjeljak je iz kompanije saopšteno da će avio-linija ka Banjaluci biti uspostavljena 27. juna, a prema Ljubljani 29. juna. Obje destinacije će saobraćati prema Tivtu.

Novinarskim ekipama nije bilo dozvoljeno danas da izađu na pistu i naprave snimke i fotografije aviona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve