Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Pokret penzionera Crne Gore traži rješavanje teške situacije penzionera, najavili veliki protest 15. avgusta u Podgorici

Predstavnici Pokreta penzionera Crne Gore su zatražili hitan prijem njihovih predstavnika sa kojim će se razgovarati o trenutnoj situaciji u kojoj se nalaze penzioneri u Crnoj Gori

Pokret penzionera Crne Gore se nakon poslednjih protesta u Bijelom Polju pismeno obratio Vladi Crne Gore i premijeru Dritanu Abazović, Skupštini Crne Gore i predsjednici Skupštine Danijeli Đurović i ministru rada i socijalnog staranja Admiru Adroviću, gdje su zatražili da se urgentno započne rješavanje sadašnje izuzetno teško materijalno socijalno stanje u kojem se nalaze penzioneri u Crnoj Gori.

Predstavnici Pokreta penzionera Crne Gore su zatražili hitan prijem njihovih predstavnika sa kojim će se razgovarati o trenutnoj situaciji u kojoj se nalaze penzioneri u Crnoj Gori.

“Takođe, su dostavljeni i svi zahtjevi penzionera koji su usvojeni od strane penzionera na poslednjem protestu penzionera u Bijelom Polju”, navodi ovaj pokret.

Pokret penzionera Crne Gore je najavio i veliki protest penzionera u njihovoj organizaciji 15. avgusta u Podgorici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve