Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Pogledajte kako izgleda Paviljon Crne Gore na Expo 2020

Posjetioci Paviljona, zahvaljujući informatorima, moći će da dobiju sve neophodne informacije, a prije nego što odluče da krenu dalje, u sedmominutnom filmu imaće priliku da steknu utisak kako izgleda divlja ljepota Crne Gore između dva izlaska sunca

Predanih osam godina rada na organizaciji Svjetske izložbe Expo 2020 i još tri dana odbrojavanja do početka jednog od najznačajnijih događaja u istoriji.

“Iako ga možemo nazvati svijet u malom, mjesto na kojem se održava Izložba zauzima prostor od oko nevjerovatnih 430 hektara (preko 600 fudbalskih terena) i odražava sve ono što je budućnost kakvu je teško zamisliti. Paviljon Crne Gore, inspirisan prirodom, je priča o svim našim potencijalima i od petka biće otvoren za sve posjetioce”, saopšteno je iz Ministarstva ekonomskog razvoja.

Photo credits © Ismail Noor / Seeing Things for Simmetrico Network
Photo credits © Ismail Noor / Seeing Things for Simmetrico Network
Photo credits © Ismail Noor / Seeing Things for Simmetrico Network
Photo credits © Ismail Noor / Seeing Things for Simmetrico Network

Intenzivan rad, iskustvo tima koji je radio na pripremi učešća, ali i izvođača radova „Simmetrico Networks“ obezbjedili su Crnoj Gori sjajan ambijent u okviru Expo 2020 Dubai.

“Naš Paviljon zauzima površinu od 200 kvadrata u osnovi i istu toliku površinu namijenjenu administrativnim poslovima, ali i organizaciji prijema i događaja. Zamišljen je tako da svim posjetiocima obezbjedi audio-vizuelni doživljaj Crne Gore, a upotrebom savremene tehnologije kreirani su interaktivni sadržaji koji su prilagođeni svim uzrastima. Centralni dio Paviljona zauzima instalacija koja je inspirisana netaknutom prirodom i šumama, naročito Biogradskom gorom, a okružena je sadržajima koji dočaravaju najzanimljivije činjenice o našoj zemlji, aktivnosti kojima se turisti mogu baviti, investicione potencijale”, navode iz ovog resora.

Posjetioci Paviljona, zahvaljujući informatorima, moći će da dobiju sve neophodne informacije, a prije nego što odluče da krenu dalje, u sedmominutnom filmu imaće priliku da steknu utisak kako izgleda divlja ljepota Crne Gore između dva izlaska sunca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve