Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

”Pod svjetlima Reflektora”: Bojanić ponovo poziva Markovića u emisiju

''Noćas smo cjelokupna javnost i ja saznali da ministar Mladen Bojanić uređuje emisiju Reflektor i da određuje goste'', naveo je sinoć Marković

Ministar kapitalnih investicija, Mladen Bojanić, ponovo je pozvao zamjenika predsjednika Demokratske partije socijalista Duška Markovića da prihvati poziv za gostovanje u emisiji Reflektor na TV Vijesti, kako bi raspravljali o svim pitanjima vezanim za Montenegro erlajns.

Poslaniče Markoviću, sve u vezi MA ću vam detaljno objasniti u utorak veče u 20 sati, pod svjetlima Reflektora. Nema više odluka sa oznakom INTERNO. Dolazite?”, napisao je Bojanić na Tviteru.

Podsjećamo, Bojanić je juče isti poziv uputio Markoviću, na šta mu je poslanik DPS-a odgovorio da je mjesto za takav razgovor u Parlamentu, a ne na bilo kojoj televiziji.

”Noćas smo cjelokupna javnost i ja saznali da ministar Mladen Bojanić uređuje emisiju Reflektor i da određuje goste”, naveo je sinoć Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorac
26.12.2020-21:04 21:04

Ocekujemo da Bojanic na tv svetovijesti objasni kako je palio Nato zastave a nakon toga postao apostol!

Neko1966
27.12.2020-02:51 02:51

Ovaj kao da ga poziva na revolveraski dvoboj! Jos ga boli sto ga je pospremio na predsjednickim izborima. Bojanic misli da je neko i nesto, da je ekspert, dobar politicar. Savjetujem ga da se pocne druziti i sa ljudima koji nisu clanovi njegovog domacinstva