Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Počinje Program podrške kreativnim proizvođačima u Crnoj Gori

Prilikom izbora proizvođača pobjednika konkursa, uzeće se u obzir kreativnost, inovativnost i mogućnost komercijalizacije proizvoda

Delta City i Glavni grad u petak objavljuju konkurs za program podrške kreativnom preduzetništvu.

Delta City

Konkursom će, kako je saopšteno, biti odabrano 12 proizvođača, koji će na mjesec dana tokom 2020. besplatno dobiti centralni štand u Delta City-ju da predstave i prodaju svoje proizvode. Tokom “njihovog” mjeseca, 12 pobjednika konkursa očekuje i aktivna promocija – online i offline – kako njihovog proizvoda, tako i samog proizvođača.

Osim toga, svi pobjednici će imati na raspolaganju i paket podrške, koji sadrži: 2.000 eura finansijske podrške od Glavnog grada i komunikacionu strategiju za dalji razvoj i promociju biznisa od strane agencije za marketing i komunikacije, Strategist, koja je takođe partner u projektu.

”Pravo učešća imaće svi kreativni proizvođači koji imaju registrovanu djelatnost u skladu sa Zakonom o privrednim društvima ili se obavezuju da u adekvatnom roku, a prije korištenja nagrade konkursa, istu registruju i čiji je proizvod napravljen u Crnoj Gori. Pravo učešća imaju proizvođači sa cijele teritorije Crne Gore”- navedeno je u saopštenju.

Prilikom izbora proizvođača pobjednika konkursa, uzeće se u obzir kreativnost, inovativnost i mogućnost komercijalizacije proizvoda.

Više detalja može se naći u samom konkursu koji će u petak biti objavljen na sajtu Glavnog grada i Delta City-ja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve