Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Počinje izgradnja kanalizacione mreže za Kovačku dolinu na Žabljaku

Kako je saopšteno iz Uprave javnih radova, Vlada Crne Gore će u realizaciju ovog projekta investirati oko 229 hiljada eura, a ugovorom je predviđeno da izvođač sve radove završi u roku od tri mjeseca od dana uvođenja u posao

Izgradnja fekalne kanalizacije za naselje Kovačka dolina na Žabljaku, za koju je Uprava javnih radova juče potpisala ugovor sa preduzećem “Temko” iz Nikšića, počinje narednih dana.

Žabljak

Kako je saopšteno iz Uprave javnih radova, Vlada Crne Gore će u realizaciju ovog projekta investirati oko 229 hiljada eura, a ugovorom je predviđeno da izvođač sve radove završi u roku od tri mjeseca od dana uvođenja u posao.

“Imajući u vidu činjenicu da interesovanje za naseljavanjem Kovačke doline raste iz godine u godinu, prepoznata je potreba izgradnje fekalne kanalizacije, u cilju  poboljšanja kvaliteta života stanovnika ovog kraja i doprinosa zaštiti životne sredine”, dodaju oni.

Projekat obuhvata zemljane i završne radove, kao i postavljanje kanalizacionih cijevi i priključaka u dužini od blizu kilometar.

“Nakon što bude izgrađena, nova mreža će biti priključena na postojeću fekalnu kanalizacionu infrastrukturu na Žabljaku”, navode iz Uprave.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve