Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Poboljšati kvalitet napajanja električnom energijom korisnika Rožaja

Dogovoreno je da Opština Rožaje dostavi CEDIS-u spisak prioritetnih problema koji se mogu zajednički rješavati

Razvojni planovi i programi, rješavanje problema u napajanju električnom energijom, međusobne obaveze i modeli prevazilaženja nekih otvorenih pitanja, uz unapređenje saradnje lokalne samouprave u Rožajama i Crnogorskog elektrodistributivnog sistema bile su teme današnjeg razgovora u Podgorici izvršnog direktora CEDIS-a Vladimira Čađenovića i predsjednika Opštine Rožaje Rahmana Husovića.

Dogovoreno je da Opština Rožaje dostavi CEDIS-u spisak prioritetnih problema koji se mogu zajednički rješavati u cilju podizanja nivoa kvaliteta napajanja električnom energijom korisnika rožajskog konzuma.

“Pouzdano i kvalitetno napajanje svih građana Crne Gore je prioritet i misija CEDIS-a”, naglašeno je tokom današnjeg razgovora.

Takođe je postignut načelan dogovor oko izmirivanja dospjelih potraživanja koja ta opština ima prema Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu, a koja opterećuju njeno funkcionisanje.

Čađenović je iskazao maksimalnu spremnost da se pronađe najbolje rješenje u rješavanju tog problema koje će doprinijeti finansijskoj stabilnosti ove lokalne samouprave, te da se uspostavi tješnja i operativna saradnja u obostranom interesu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve