Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Penzije će se dostavljati na kućnu adresu

Iz Pošte apeluju na sve korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja da se uzdrže od dolazaka na njihove šaltere jer će, kako su kazali, svoje novčano primanje dobiti preko dostavne mreže (poštara) na kućnu adresu

Redovna isplata penzija i drugih naknada – novčanih primanja, za februar mjesec, počeće jutra i to isključivo preko dostavne mreže (poštara) na teritoriji Crne Gore.

foto Ilustracija

Pošta Crne Gore obavještava građane saglasno preporukama Vlade Crne Gore za sprovođenje privremenih mjera.

“Redovna isplata penzija i drugih naknada – novčanih primanja, za februar 2020. godine, počeće u četrvrtak – 19.03.2020. godine, isključivo preko dostavne mreže (poštara) na teritoriji Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Iz Pošte apeluju na sve korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja da se uzdrže od dolazaka na njihove šaltere jer će, kako su kazali, svoje novčano primanje dobiti preko dostavne mreže (poštara) na kućnu adresu.

“Obavještavamo građane da se za sve dodatne informacije mogu obratiti Službi za brigu o korisnicima Pošte Crne Gore na broj 19895”, zaključuje se u saopštenju Pošte Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve