Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Osnovana nova firma EPCG-Solar-gradnja, Ranko Vuksanović direktor

Prvoj redovnoj sjednici EPCG-SOLAR-GRADNJA prisustvovali su predsjednik Odbora direktora novoosnovane kompanije Ivan Kilibarda, članovi Odbora direktora Janko Milatović i Blažo Đurković i izvršni direktor novoosnovane kompanije Ranko Vuksanović

Elektroprivreda Crne Gore EPCG otpočela je realizaciju projekta Solari 3000+ za domaćinstva i 500+ za fizička i pravna lica koji obuhvata postavljanje fotonaponskih sistema na krovovima individualnih stambenih objekata snage do 10kW, odnosno 500 fotonaponskih sistema na objektima privrednih subjekata snage od 10 do 30 kW.

“Nakon raspisivanja javnog poziva za finansiranje projekta vrijednog 30.000.000eura i javnog poziva za  nabavku i isporuku opreme i materijala za fizička i pravna lica vrijednog 19.900.000 eura, Elektroprivreda je osnovala društvo sa ograničenom odgovornošću “EPCG-SOLAR-GRADNJA”, saopšteno je iz EPCG.

Prvoj redovnoj sjednici EPCG-SOLAR-GRADNJA prisustvovali su predsjednik Odbora direktora novoosnovane kompanije Ivan Kilibarda, članovi Odbora direktora Janko Milatović i Blažo Đurković i izvršni direktor novoosnovane kompanije Ranko Vuksanović.

Na sjednici je usvojen predlog izvršnog direktora o usvajanju akta unutrašnje organizacije i sistematizacije radnih mjesta.

Izvršni direktor upoznao je Odbor direktora o potrebi oglašavanja određenog broja radnih mjesta, za čiju realizaciju se Odbor direktora pozitivno izjasnio.

Prvoj redovnoj sjednici prisustvovao je i predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović koji obavlja funkciju predsjednika skupštine osnivača navedenog društva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve