Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Orlandić: Sve ukazuje da je ovo rekordna godina

Od početka godine na naša oba aerodroma opsluženo je 1 600 000 putnika, čak 120 hiljada više nego u istom periodu prošle godine

Direktor Aerodroma Danilo Orlandić kaže kako svi parametri i posljednji podaci o prometu putnika govore da će 2019. biti najuspješnija u istoriji Aerodroma.

Foto: DN

“Od početka godine na naša oba aerodroma opsluženo je 1 600 000 putnika, čak 120 hiljada više nego u istom periodu prošle godine. Na Aerodromu Tivat već prvih dana septembra očekujemo milionitog putnika, a na Aerodromu Podgorica početkom oktobra. Opravdanost i isplativost izgradnje Terminala 2 na tivatskom aerodromu, koja je počela prije tačno godinu, pokazala se upravo ovih dana. Komfor putnika u špicu sezone je poboljšan a naši radnici su u prilici da mnogo kvalitetnije obavljaju svoje zadatke. Osim povećanja broja opsluženih putnika, do kraja godine očekujem i mnogo bolje finansijske pokazatelje. Sve to doprinjeće razvoju crnogorskih aerodroma ali i turističkoj privredi Crne Gore, čiji su nam interesi prioritet”, poručio je Orlandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve