Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Orlandić: Rekordni januar obećava dobru poslovnu godinu Aerodroma

''Osim porasta broja putnika, porastao je i broj aviona koji su saobraćali sa podgoričkog i tivatskog aerodroma, a ove dvije vazdušne luke uskoro će biti povezane i sa novim destinacijama''- dodao je Orlandić

“Prema prvim statistikama, Aerodromi Crne Gore su u januaru opslužili 17 odsto više putnika nego u istom periodu 2019, što je odličan poslovni početak godine”- saopštio je direktor Aerodroma CG Danilo Orlandić.

Foto: Dnevne novine

Kako je dodao, skoro 15.000 putnika više daje im za pravo da vjeruju da će ovo biti izuzetna godina za Aerodrome Crne Gore.

”Osim porasta broja putnika, porastao je i broj aviona koji su saobraćali sa podgoričkog i tivatskog aerodroma, a ove dvije vazdušne luke uskoro će biti povezane i sa novim destinacijama”- dodao je.

Već krajem ovog mjeseca, tačnije 23. februara biće otvorena linija za Krakov, nakon čega će se iz Podgorice letjeti za Dablin, Poznanj, Zagreb, Kijev i Lisabon.

”Sve veći broj linija koje otvaramo sa najprestižnijim avio kompanijama doprinosi atraktivnosti Crne Gore kao turističke destinacije. Ne manje važna je i činjenica da naši građani, zahvaljujući prvenstveno dobrim ugovorima koje sklapamo sa low cost kompanijama, imaju mogućnost da češće jeftino putuju i time unaprjeđuju svoj lični i profesionalni život”- zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve