Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Opština Budva predstavljena na sajmu evropskih projekata

Kancelariju za EU integracije i saradnju Opštine Budva sa svojim projektima predstavili su Luka Mihailović i Stefan Raković

Na Sajmu EU projekata koji je održan danas u Podgorici predstavila i Opština Budva. Sajam je organizovala Privredna komora Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom evropskih poslova.

“Manifestacija je organizovana u dvorištu Dvorca Petrovića u Podgorici i upriličena je kao dio proslave Mjeseca Evrope, bila je prilika da se posjetioci upoznaju sa projektima koje implementiraju institucije, opštine, kompanije, univerziteti i NVO sektor, te za razgovore sa potencijalnim partnerima o pozivima koji se očekuju u narednom periodu”, kazali su iz Opštine Budva.

Sajam su, kako se navodi, otvorile predsjednica Privredne komore Crne Gore (PKCG) Nina Drakić, potpredsjednica Vlade i ministarka evropskih poslova  Jovana Marović i ambasadorka EU u Crnoj Gori  Oana Cristina Popa.

Kancelariju za EU integracije i saradnju Opštine Budva sa svojim projektima predstavili su Luka Mihailović i Stefan Raković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve