Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Odžić: Zadužujemo se zbog populističkih poteza, sjednica Vlade kao priča o tuči momaka

Odžić je kazao da je rebalanas budžeta proizvod populističkog budžeta prethodno usvojenog

Crna Gora se u posljednje dvije godine zadužilia milijardu eura za populističke poteze, kazao je na današnjoj sjednici predstavnik Ministarstva kapitalnih investicija Petar Odžić.

Odžić je kazao da je rebalanas budžeta proizvod populističkog budžeta prethodno usvojenog.

“Ne možemo biti licemjerni. Neko je u Skupštini morao glasati za ovaj budžet. Kad čujem našu sjednicu Vlade sve me podsjeća na priču kada su se trojica momaka skupila da izbiju četvrtog. Dvojica da ga drže, jedan da ga udara, ovu dvojicu što ga drže da oslobodimo, a okrivimo onoga što udara. Neće biti da je tako. Bili ste upozoreni od minimum od 40 poslanika. Tada se pod plaštom izborne volje i veličanstvenih litija izglasao budžet koji sada za posljedicu ima rebalans budžeta đe ćemo sa 70 miliona da idemo u zaduženje u 370. Moramo se složiti da je neko u Skupštini glasalo za ovo. U Skupštini smo dozvolili da pokušaj populizma preraste u populizam. Prvo smo se zadužili 700 miloiona, sada 360, milijardu se zadužujemo za populističke poteze neke Vlade”, naveo je Odžić.

Zatim je dodao.

“Ovdje smo čuli da se vlada birala na tenderu. Da sam ja glasao za tu vladu, mene bi bilo sramota to da kažem”, naveo je Hodžić.

Govoreći o projektovanim prihodima od 54 miliona eura ocijenio da je to krivična dogovornost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve