Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Odžić: U ”slobodnoj CG” negativna mišljenja DRI završavaju bez ikakve odgovornosti

Nekada su se, dodaje, ''po negativnim mišljenjima pokretali procesi u tužilaštvu i hapsilo, u onoj, kako 'oslobodioci' kažu privatnoj državi''

Dupla negativna mišljenja Državne revizorske institucije državnim institucijama “oslobodilačke Vlade” jasno govori o neznanju ali i javašluku koji je nastupio odmah posle izbora 30. avgusta – naveo je član Predsjedništva Socijaldemokratske partije Petar Odžić.

Zvaničnici i akteri tih institucija, ne samo da su ignorantski nastupili po tom pitanju, već imali kritički stav prema DRI. Očekujem da će se ovaj niz negativnih mišljenja nastaviti, a poznajući družinu u Vladi, prije će smijeniti članove DRI, nego početi zakonito raditi – rekao je Odžić.

Nekada su se, dodaje, “po negativnim mišljenjima pokretali procesi u tužilaštvu i hapsilo, u onoj, kako ‘oslobodioci’ kažu privatnoj državi”.

– Sada u “slobodnoj Crnoj Gori” negativna mišljenja se završavaju sa novinskim naslovom, bez ikakve odgovornosti, što bi rekli apostoli “da Bog pomože”… – zaključio je Odžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve