Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Odžić: Ono što se trenutno radi na plaži Mogren II primjer je urbicida

Kako je kazao, hiljade kvadrata na samoj plaži, u netaknutoj prirodi, za samo par mjeseci, ogledalo su vlasti koja se zalaže za ekološku i ''zelenu'' Crnu Goru

Ono što se trenutno radi na plaži Mogren II je primjer urbicida, devastacije prostora i primjer kako ne treba raditi., ocijenio je kandidat za poslanika na listi “SDP – Za našu kuću”, Petar Odžić. 

Kako je kazao, hiljade kvadrata na samoj plaži, u netaknutoj prirodi, za samo par mjeseci, ogledalo su vlasti koja se zalaže za ekološku i “zelenu” Crnu Goru. Da li je zabranjena gradnja u ekskluzivnoj zoni, ili na Mogrenu još nije stigla turistička sezona?

“Dočekujemo turiste sa bagerima i kamionima, a umjesto zelenila armature i beton. Da li su oslobodioci od 20. avgusta “oslobodili” Crnu Goru ili samo preuzeli poslove koje su 30 godina kritikovali iz opozicionih klupa”, upitao je Odžić.

Iatiče da je SDP, i iz vlasti glasao protiv DUP-ova “Budva – Centar” i “Petrovac – Centar”, i uvjek se zalagao za očuvanje prostora kao jedinog limitiranog resursa.

“Izgleda su se samo akteri zamijenili, a sve ostalo je po starom”, zaključio je Odžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve