Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Obavještenje vlasnicima nepokretnosti na sajtu Glavnog grada i portalu eUprave

“Budući da dostavljanje predmetnog akta nije bilo moguće izvršiti na jedan od načina propisanih članovima 84. i 85. Zakona o upravnom postupku, ova Uprava vrši dostavljanje predmetnog akta javnim obavještavanjem, odnosno objavljivanjem istog na oglasnoj tabli ove Uprave, na internet stranici Glavnog grada Podgorica (podgorica.me) i na portalu eUprave (euprava.me)”, naglašavaju iz Glavnog grada

Glavni grad obavještava vlasnike nepokretnosti na teritoriji Podgorice, da je Uprava lokalnih javnih prihoda Glavnog grada Podgorica, na osnovu člana 87 Zakona o upravnom postupku, a u vezi člana 13 Odluke o organizaciji i načinu rada uprave Glavnog grada, izvršila dostavljanje Javnim obavještavanjem, svih neuručenih rješenja o utvrđenom porezu na nepokretnosti za 2019. godinu, 2. marta 2020. godine.

“Budući da dostavljanje predmetnog akta nije bilo moguće izvršiti na jedan od načina propisanih članovima 84. i 85. Zakona o upravnom postupku, ova Uprava vrši dostavljanje predmetnog akta javnim obavještavanjem, odnosno objavljivanjem istog na oglasnoj tabli ove Uprave, na internet stranici Glavnog grada Podgorica (podgorica.me) i na portalu eUprave (euprava.me)”, naglašavaju iz Glavnog grada.

Dostavljanje javnim obavještavanjem smatra se izvršenim po isteku roka od 10 (deset) dana od dana objavljivanja pismena.

Datum objavljivanja je 2. mart, pa je datum isteka roka 13. mart.

Uvid u obrazloženje se može izvršiti lično u prostorijama Uprave lokalnih javnih prihoda, ulici Vuka Karadžića broj 16, kancelarija broj 10.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve