Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Nurković ne može da potvrdi da će prioritetna dionica autoputa biti završena do septembra 2020.

„Ono na čemu se od početka insistira: kvalitet, bezbjednost, dugotrajnost i puna funkcionalnost i dalje ostaje prioritet Vlade kao investitora i to je ono na što smo fokusirani kada je riječ o prioritetnoj dionici autoputa“, kazao je ministar saobraćaja

Ministar saobraćaja, Osman Nurković danas nije mogao da potvrdi da će dionica Smokovac – Mateševo, autoputa Bar – Boljare biti završen do 30. septembra naredne godine.

Osman Nurković

“Do tada je još dug vremenski period da bi smo sada licitirali danom završetka projekta ”, rekao je Nurković odgovarajući na pitanje poslanika Demokratske partije socijalista, Miloša Nikolića.

„Ono na čemu se od početka insistira: kvalitet, bezbjednost, dugotrajnost i puna funkcionalnost i dalje ostaje prioritet Vlade kao investitora i to je ono na što smo fokusirani kada je riječ o prioritetnoj dionici autoputa“, kazao je ministar saobraćaja koji je konstatujući da više nije upitno – da li će se dionica Smokovac – Mateševo završiti, Vlada fokus pažnje pomjera prema stvaranju preduslova za početak realizacije ostalih dionica autoputa Bar – Boljare.

Ministar Nurković je tokom skupštinske diskusije javno pozvao sve zainteresovane da predlože uslove i modele za realizaciju preostalih dionica autoputa Bar – Boljare na principima javno-privatnog partnerstva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve