Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

NTO učestvuje na poslovnoj B2B radionici ”Relauch ‘22” u organizaciji Udruženja evropskih turoperatora

Predstavnik turoperatora ''Niki Global Incoming'', Nizar Nasir, istakao je da im je Crna Gora veoma zanimljiva kao MICE destinacija, te da smatraju da ima veliki potencijal u ovom segmentu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore predstavlja turističku ponudu Crne Gore na on-line B2B poslovnoj radionici “Relauch ‘22”, koju organizuje Udruženje evropskih turoperatora  (ETOA).

Događaj je okupio oko dvesta pedeset turističkih agenata iz zemalja EU, Japana, Južne Afrike, Kanade, Kine, Australije i Nigerije.

Predstavnici NTOCG održali su sastanke sa osamnaest evropskih i svjetskih truoperatora, među kojima su bili agenti turoperatora “Marco Polo Reisen München”, “Guangzhou Joytour International Travel Service Co”, “Yanir Tailor Tours”, “Tourama Voyages International”, “ACIS/AIFS UK Ltd”, “Kuoni Tumlare by JTB”, “CTS Horizons”, “Niki Global Incoming” kao i sa američkim turoperatorom specijalizovanim za luksuzna putovanja “Artisans of Leisure”, koji je proglašen za jedan od najboljih svjetskih turoperatora od strane magazina “Travel + Leisure”. Imajući u vidu da većina pomenutih  turoperatora nema Crnu Goru u svojim programima bila je ovo odlična prilika da se upoznaju sa turističkom ponudom destinacije, kao i da se ostvari neki vid saradnje.

Predstavnik turoperatora “Niki Global Incoming”, Nizar Nasir, istakao je da im je Crna Gora veoma zanimljiva kao MICE destinacija, te da smatraju da ima veliki potencijal u ovom segmentu.

“Planiramo da u maju iduće godine krenemo sa organizacijom “incentive” putovanja i dovođenjem većih organozovanih grupa turista u Crnu Goru”, kazao je Nasir.

Vlasnik izraelskog turoperatora “Yanir Tailor Tours”, Yanir Horowitz,  koji je već imao prilike da posjeti našu zemlju istakao je da je Crna Gora veoma zanimljiva destinacija i da žele da prikažu turistima njenu jedinstvenost, kulturu i gastronomiju.

Agent turoperatora “Marco Polo Reisen München”,  Birgita Spee, naglasila je da ovaj turoperator u svojoj ponudi već ima organizovana grupna putovanja za Crnu Goru, te da su zainteresovani za kreiranje programa za individualna putovanja za sledeću sezonu.

Udruženje evropskih turoperatora (ETOA), koje je organizator događaja “Relauch ‘22”, je neprofitno udruženje koje, pored turoperatora, okuplja i evropske turističke organizacije, hotele, turističke atrakcije i druge kompanije koje pružaju usluge u oblasti turizma, od gobalnih brendova do nezavisnih lokalnih biznisa. Udruženje broji 1200 članova iz 63 zemlje. Glavni cilj udruženja je bolji turizam u Evropi, kroz rad sa kreatorima politika kako bi se obezbijedilo održivo poslovno okruženje i Evropa ostala konkurentna i privlačna za posjetioce i rezidente.

Takođe, ETOA nudi platformu za umrežavanje kroz organizaciju B2B radionica širom Evrope i u Kini, a tokom radionica na godišnjem nivou se održi preko 46.000 sastanaka. Imaju kancelarije u Briselu i Londonu i predstavništva u Španiji, Francuskoj i Italiji.

Najzanačajniji događaj koji udruženje organizuje je  “The Global European Marketplace”, koji je održan uoči sajma u Londonu,  dok poslovna B2B radionica “Relauch ‘22”, na kojoj je ove godine uzela učešće Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, predstavlja  virtuelnu formu ovog događaja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve