Novi hotel s pet zvjezdica Ānanti Resort, Residences & Beach Club, otvoren je sinoć u Reževićima na Budvanskoj rivijeri, uz prisustvo brojnih zvanica iz Crne Gore i inostranstva.

Sa otvaranja hotela

Zvanicama su se obratili predsjednik Opštine Budva Marko Carević, direktorica Nacionalne turističke organizacije Željka Radak Kukavičić, kao i investitor ovog luksuznog rizorta Stalbek Mišakov, koji su, presijecanjem vrpce, svečano i otvorili novi rizort.

Sa otvaranja hotela

Ānanti Resort, Residences & Beach Club predstavlja poseban premium koncept i član je prestižne grupacije The Leading Hotels of the World, koju čini više od 400 hotela u 80 država.

 

Grupaciju karakteriše posebnost u smislu visokih standarda kvaliteta i različitosti, kao i posvećenosti detaljima, koji ih čine drugačijim od ostalih hotela.

Ananti hotel

Rizort čini osam hotelskih vila, te 14 apartmana, sa plažom kao dijelom ponude. Smještajne jedinice u vilama su i do 500 kvadratnih metara, dok su apartmani površine do 114 kvadratnih metara i ispunjavaju visoke standarde modernog hotelijerstva.

Ananti hotel

Dizajn eksterijera ovog hotela u potpunosti se uklapa u neposredno okruženje, dok dizajn enterijera nalazi inspiraciju u onom najljepšem, u prirodi samoj.

Ananti hotel

Gostima su na raspolaganju: teretane, đakuziji, nekoliko soba za relaksaciju, privatna recepcija, konsijerž, privatni parkinzi, kao i predivne terase, privatna recepcija i infinity bazen.

Vrhunac ponude čini azijski fusion restoran, koji nudi jela od mediteranskih sastojaka pripremljenih po azijskoj recepturi.

Ananti hotel

Iz menadžmenta ovog hotela naveli su da su zadovoljni popunjenošću hotela, te najavili izgradnju i otvaranje spa centra za narednu godinu.

Ananti hotel
Ananti hotel
Ananti hotel
Ananti hotel
Ananti hotel
Ananti hotel

Komentari

avatar