Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Njemci zainteresovani za ulaganje u Ulcinj

Tokom razgovora bilo je prije svega riječi o turističkim razvojnim potencijalima Crne Gore sa posebnim akcentom na Ulcinj, za koju destinaciju su njemački gosti iskazali veliko inetresovanje

Potpredsjednik Vlade Crne Gore za regionalni razvoj Rafet Husović, primio je, delegaciju Saveznog udruženja za ekonomski razvoj i spoljnu trgovinu Njemačke na čelu sa predsjednikom upravnog odbora Mihaelom Šumanom.

Foto: delegacija Njemačke

Tokom razgovora bilo je prije svega riječi o turističkim razvojnim potencijalima Crne Gore sa posebnim akcentom na Ulcinj, za koju destinaciju su njemački gosti iskazali veliko inetresovanje.

Prilikom razgovora potpredsjednik Husović je je upoznao goste sa aktuelnostima u radu Vlade, investicijama i aktivnostima u turističkoj i drugim granama privrede, kao i potencijalnim mogućnostima za ulaganje na ovom području, te iskazao zadovoljstvo da se sve više, za ulaganja u našoj državi interesuju i privrednici iz Njemačke, što je ujedno i pokazatelj da privrednici Njemačke i Evropske unije prepoznaju Crnu Goru kao destinaciju za razvoj svojih biznis ideja.

Šuman je u svom izlaganju predstavio organizaciju na čijem je čelu i upoznao potpredjednika Vlade sa njihovim aktivnostima i planovima da u narednom periodu budu što prisutniji u Crnoj Gori.

BWA je, kako je kazao Šuman, ekskluzivna, neprofitna poslovna asocijacija, isključivo finasirana od strane 1300 kompanija, članica ili partnera koji su u raznim projektima podržani od strane BWA. Savezna kancelarija asocijacije se nalazi u Berlinu te iza sebe imaju već mnogo završenih projekata u više od 70 zemalja širom svijeta.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve