Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Nikola Rovčanin zvanično direktor EPCG

Kako je saopšteno iz EPCG, novoizabrani izvršni direktor stupiće na dužnost sjutra

Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore je na današnjoj sjednici razriješio je izvršnog direktora Igor Noveljića i na tu funkciju imenovao Nikolu Rovčanina. Kako je saopšteno iz EPCG, novoizabrani izvršni direktor stupiće na dužnost sjutra.

“Rovčanin je rođen 13. jula 1984. godine u Pljevljima. Po zanimanju je diplomirani pravnik. Obavljao je niz odgovornih funkcija. Od 2014. godine odbornik je u Skupštini opštine Pljevlja. Od 2009. godine zaposlen je u d.o.o. ,,Vodovod“ Pljevlja, gdje je obavljao poslove pravnog referenta, sekretara Upravnog odbora, rukovodioca Sektora za opšte, pravne i kadrovske poslove i savjetnika za pravne poslove”, navode u saopštenju.

Kako pojašnjavaju, više od deceniju zastupa preduzeće pred sudovima i državnim organima. Bio je aktivan u sindikalnim organizacijama na državnom i lokalnom nivou.

“Sjednici Odbora prisustvovao je državni sekretar u ministarstvu za kapitalne investicije Marko Perunović. Odbor direktora izrazio je očekivanje da će novoizabrani izvršni direktor, zajedno sa svojim timom, mnogo uspješnije upravljati kompanijom u cilju ostvarivanja pozitivnih rezultata nacionalne elektroenergetske Kompanije”, zaključeno je u saopštenju.

Podsjetimo, Rovčanina je lider Demokrata Aleksa Bečić u junu 2019. godine imenovao za portparola te stranke.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragan
24.03.2021-20:37 20:37

E ovo vam je klasičan primjer za Pljevljake kako nam kupe za fotelju čovjeka. Ova vlast uzela 12000 glasova i nemamo niti jednog odbornika u parlamentu CG. Daju im mjesto direktora i oni će ćutati ko ribe i gledati svoju zadnjici.

Nikoraič
24.03.2021-23:05 23:05

Moj Nikola Rovčanine
Imal tamo malo zime
Da ti nije posno ime
A posno je i prezime