Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Ne zna se kad će početi da saobraća brod na relaciji Tivat-Herceg Novi

U kompaniji Bella Boka, začuđeni su takvom objavom u nekim medijima, pa je za RTVHN Luka Mitrović, menadžer operacije kompanije Bella Boka, izjavio da će najavljena brodska linija početi tek nakon potpisivanja ugovora sa Gradskom lukom Škver i da će građani o tome biti pravovremeno obaviješteni

Kako su mediji već nekoliko dana najavljivali da će brod “Gracijana” početi s prevozom putnika na relaciji Herceg Novi- Tivat, danas, to se neće desiti, javlja Radio Herceg Novi.

foto: Radio Herceg Novi

U kompaniji Bella Boka, začuđeni su takvom objavom u nekim medijima, pa je za RTVHN Luka Mitrović, menadžer operacije kompanije Bella Boka, izjavio da će najavljena brodska linija početi tek nakon potpisivanja ugovora sa Gradskom lukom Škver i da će građani o tome biti pravovremeno obaviješteni.

Direktor za Gazdovanje gradskom lukom Božo Ukropina rekao je da su se sa predstavnicima kompanije Bella Boka, sastali prošlog četvrtka na Škeru u prisustvu advokatice Irene Petričević, koja je pravni zastupnik kompanije i da su se dogovorili da s prevozom putnika kreću u ponedeljak.

Ukropina je napomenuo da je njemu ostavljeno da sastavi ugovor po cjenovniku Morskog dobra koji je definisan i da isti trebao da bude potpisan danas.

“Od tada ja sa njima nisam imao kontakt, a informaciju da brod danas neće krenuti sa Škvera saznao sam iz medija”, kazao je Ukropina.

Kako je ranije najavljeno, cijena karte biće od tri do pet eura, a postojaće mjesečne i godišnje karte kao i popusti za radnike, đake i penzionere.

Projekat “Bella Boka”, koji će zasigurno pozitivno uticati na rješavanje problema zagušenja u drumskom saobraćaju kroz Boku, dobio je podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma, Privredne komore Crne Gore, Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Opštine Tivat.

Ukupna vrijednost projekta je 4.259.000 eura, a predstavljen je prije mjesec na gradskoj rivi Pine u Tivtu, kada je ozvaničeno i isplovljavanje dva broda koja će za sada saobraćati kroz Boku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve