Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Nastavak akcije za pravna lica – Za čist račun 2

Elektroprivreda Crne Gore od 1. novembra realizuje akciju ''ZA ČIST RAČUN 2'' u kojoj se pravnim licima koja imaju dug po osnovu utrošene eletrične energije, za početak nudi da 30 odsto duga otplate u narednih 30 mjeseci, u fiksnim mjesečnim ratama. Nakon isteka sporazuma, pravna lica nastavljaju otplatu preostalog duga potpisivanjem novog sporazuma.

Elektroprivreda Crne Gore od 1. novembra realizuje akciju ”ZA ČIST RAČUN 2” u kojoj se pravnim licima koja imaju dug po osnovu utrošene eletrične energije, za početak nudi da 30 odsto duga otplate u narednih 30 mjeseci, u fiksnim mjesečnim ratama. Nakon isteka sporazuma, pravna lica nastavljaju otplatu preostalog duga potpisivanjem novog sporazuma.

Nastavak akcije za pravna lica – Za čist račun 2

U akciju se mogu uključiti sva pravna lica koja imaju više od tri neplaćene fakture za utrošenu električnu energiju, bez obzira na visinu dugovanja, uz uslov da plate posljednju fakturu i potpišu Sporazum o izvršavanju obaveza po povoljnim uslovima.

Akcija traje do 31. januara 2021.

Potpisivanjem sporazuma pravna lica ostvaruju niz povoljnosti. Prije svega, u prvih 30 mjeseci trajanja sporazuma biće u obavezi da u 30 mjesečnih, fiksnih rata izmire 30 odsto duga. Uz mjesečnu ratu, potrebno je plaćati i tekući račun.

Druga povoljnost za pravna lica koja odluče da se priključe akciji je što im se, dok poštuju obaveze iz sporazuma, neće obračunavati zatezna kamata na postojeći dug. Takođe, dok se poštuje sporazum, pravna lica su izuzeta od isključenja sa distributivne mreže i mjera prinudne naplate.

Pravna lica koja imaju aktivne sporazume iz prethodnog perioda (klasični protokol ili protokol iz akcije 5 za 5) mogu iste reprogramirati po novom modelu.

“Pozivamo pravna lica sa dugom za električnu energiju da iskoriste ovu jedinstvenu priliku.

Pravna lica pri potpisivanju sporazuma potpisuju i Ugovor o snabdijevanju i ukoliko je to slučaj, treba da izmire troškove pokrenutih prijedloga za izvršenje.

Sve informacije mogu se dobiti u jedinicama lokalnog Snabdijevanja, besplatnim pozivom na broj 19100, na web portalu www.epcg.com ili putem Fejsbuk stranice”, navode iz EPCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve