Sava Baltić iz Mojkovca dobitnica je putničkog automobila Citroen C-ELYSEE 1,5 Hdi, glavne nagrade u nagradnoj igri Elektroprivrede Crne Gore ZLATNI TIM UHVATI RITAM 2.

Foto: PR centar

Nagradu je, po ovlašćenju dobitnice, preuzeo njen sin Miodrag Baltić.

Miodrag Baltić je kazao da njegova majka ima 92 godine i zahvalio EPCG na vrijednoj nagradi.

„Auto je vrhunski. Nagrada je zaista vrijedna, zadovoljan sam. Redovni sam platiša, stalno sam u pretplati. Mislim da je potrebno malo više reklame da bi građani bili redovnije platiše i da bi se upoznali sa ovom igrom. Važno je da građani na vrijeme plaćaju svoje račune“, rekao je Baltić.

Dobitnici nagradne igre, koju je organizovala EPCG od 15. do 30. juna ove godine izvučeni su 17. jula u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću, u skladu sa Pravilima nagradne igre, a glavnu nagradu je, dobio kupac sa pretplatnim brojem 14124311 iz Mojkovca.

Ključeve Citroena, u ime EPCG, Baltićima je uručio rukovodilac Sektora za brigu o kupcima Funkcionalna cjelina Snabdijevanje Dragan Kadić, poželjevši da ga dugo i srećno voze.

„Čestitamo srećnom dobitniku. EPCG će i dalje nastaviti da organizuje nagradne igre. Pozivamo sve članove Zlatnog tima, naše redovne platiše, da i dalje nastave da izmiruju svoje obaveze. Takođe, pozivam i sve članove Zlatnog tima koji nemaju servis elektronski račun da ga aktiviraju, jer ćemo organizovati nagradnu igru i za tu bazu potrošača“, istakao je Kadić.

Iz EPCG su podsjetili da je u bazi za izvlačenje dobitnika bilo 138586 domaćinstava koja su status člana Zlatnog tima stekla 31. januara i održala ga redovnim izmirivanjem obaveza do 30. juna.

Pored automobila Citroen C-ELYSEE, nagradni fond činilo je i 150 umanjenja na računu od 50 eura. Od toga je 110 umanjenja od 50 eura izvučeno iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, a 40 umanjenja iz baze u kojoj 12223 članova Zlatnog tima koji koriste servis elektronski račun.

Svim dobitnicima umanjenje od 50 eura automatski će se obračunati na narednom, julskom računu.

U okviru nagrade ZLATNI TIM UHVATI RITAM kupcima električne energije koji redovno izmiruju svoje obaveze, podijeljena su, od početka godine do kraja juna, dva automobila: Opel astra i Citroen C-ELYSEE , dok je 900 mjesečnih računa članova Zlatnog tima umanjeno za 50 eura.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve